Prijave ekipa RTS-a do 31. januara

Zainteresovane ekipe u malom fudbalu i basketu „tri na tri“ iz Radio-televizije Srbije mogu da se prijave za učešće na ovogodišnjem Memorijalnom turniru do 31. januara 2018. Žreb za ekipe iz RTS-a održaće se u utorak, 6. februara, dok je javno izvlačenje parova za sve ostale ekipe po pozivu predviđeno za ponedeljak, 19. februar, u zgradi RTS u Takovskoj.

Na trećem sastanku Organizacionog odbora 19. Međunarodnog memorijalnog turnira RTS u znak sećanja na poginule radnike RTS u NATO bombardovanju 1999. godine usvojen je finansijski izveštaj za prethodno održani Turnir. Izveštaj je podneo Svetozar Stanković, član Organizacionog odbora i predstavnik Sportskog saveza Beograda, tehničkog organizatora takmičenja.

Memorijalni turnir „Igrajmo za šesnaest" i ove godine okupiće veliki broj ekipa iz cele Srbije. Pored turnira za zaposlene iz RTS-a i takmičenja za ekipe po pozivu i ove godine Memorijalni turnni održaće se u osam gradova Srbije. Organizacijom sportskih manifestacija u malom fudbalu širom zemlje sa jedinstvenim sloganom „Igrajmo za šesnaest", građani se svake godine sećaju i odaju počast ubijenim prijateljima, kolegama, rođacima i svim drugim žrtvama NATO agresije na Srbiju 1999. godine.

Članovi Organizacionog odbora „Memorijalnog turnira" na čelu sa predsednikom Veselinom Grozdanićem prihvatili su poziv da i ove godine ekipa RTS učestvuje na Bogojavljenskom turniru u Brčkom koji se održava u nedelju 28. januara.

Finale Memorijala „Igrajmo za šesnaest" održaće se u nedelju 15. aprila u SC Voždovac na Banjici uz celodnevni bogat sportski i kulturno-zabavni program.

broj komentara 0 pošalji komentar