Žreb za ekipe RTS-a 6. februara u podne

Izvlačenje parova za takmičenja ekipa RTS-a u malom fudbalu i u basketu „tri na tri“ za predstojeći Međunarodni memorijalni turnir RTS „Igrajmo za šesnaest“ održaće se 6. februara 2018. u 12 sati u Takovskoj 10.

Na drugom sastanku povodom Međunarodnog memorijalnog turnira RTS-a 2018. godine prihvaćen je finansijski izveštaj Sportskog saveza Beograda, tehničkog organizatora manifestacije, za 2017. godinu.

Predloženi su članovi Organizacionog odbora za novi ciklus takmičenja, a dosadašnjem predsedniku Odbora, reditelju Veselinu Grozdaniću, prisutni su dali podršku u radu na istoj funkciji i u narednom periodu.

Prisutni predstavnici Organizacionog odbora složili su se da finalni dan Međunarodnog memorijalnog turnira RTS u nedelju 15. aprila 2018. protekne u duhu obeležavanja 60 godina Televizije Beograd, kao i da se u narednoj godini završi staza oko „Parka sećanja" na Košutnjaku koji je nastao inicijativom članova Odbora „Igrajmo za šesnaest" uz stručnu podršku profesora Šumarskog fakulteta u Beogradu i brojnih uglednih ličnosti naše zemlje.

Dogovoreno je i da ekipa RTS-a u malom fudbalu učestvuje na turniru u Brčkom za koji je dobila zvaničan poziv za učešće.

broj komentara 0 pošalji komentar