Miloš Kramaršić pobednik u stonom tenisu

Pobednik Memorijala "Igrajmo za šesnaest" u stonom tenisu je Miloš Kramaršić, učesnik svih dosadašnjih turnira u ovom sportu i dugogodišnji prijatelj RTS-a.

Kramaršić je u finalu savladao takođe sjajnog Vladu Jovančevića, a obojica su dobrom formom oduševili sve učesnike ovog takmičenja.

Pehar u dublu osvojili su Radomir Ćalasan i Miloš Vujičić koji su u završnici savladali Darka Bučana i Slobodana Janežića.
 
Za učešće na turnir u stonom tenisu u okviru Memorijala RTS-a "Igrajmo za šesnaest" svake godine je sve veći broj zainteresovanih i prijavljenih, a ove godine rekordnih 65 takmičara startovalo je kvalifikacije po grupama.

Prvi put je i veliki broj žena odigralo svoje partije, čak njih 10.

Najveći broj učesnika stonoteniskog turnira bili su zaposleni iz RTS-a, mahom predstavnici Informativnog programa, Produkcije i Tehnike. 

Podršku takmičarima, a pre svega u znak poštovanja prema poginulim radnicima RTS-a u NATO bombardovanju 1999. godine, svojim prisustvom je dao reprezentativac Aleksandar Saša Karakašević, šampion Evrope i učesnik Olimpijskih igara, jedan od najboljih sportista svih vremena u ovom sportu iz naše zemlje.

U novoj sali SC Master u Zemunu tokom tamičarskog popodneva "Igrajmo za šesnaest" je vladala dobra atmosfera i raspoloženje u duhu fer pleja.

Sve pohvale za profesionalnu organizaciju ovog dela takmičenja Memorijala RTS pripadaju zaposlenoj u RTS-u Dragici Živanović koja već četvrtu godinu organizuje stonoteniski deo Memorijalnog turnira RTS.

broj komentara 0 pošalji komentar