"Reportažna kola" u superfinalu, slavlje basketaša "Klenova"

Ekipa "Reportažna kola" pobednik je ovogodišnjeg Memorijalnog turnira "Igrajmo za šesnaest" u grupi RTS i direktni je učesnik superfinala u nedelju 9. Aprila u USC Voždovac na Banjici. Drugo mesto osvojila je ekipa "Tehnika i produkcija", bronza je pripala ekipi "Veterani" dok je "Povratak otpisanih" zauzeo četvrto mesto. U finalu takmičenja u basketu "3 na 3" slavila je ekipa "Klenovi".

Uzbudljiv sportski dan u Zavodu za sport i medicinu sporta u Košutnjaku za ekipe u malom fudbalu i basketu iz RTS-a, učesnike Memorijalnog turnira "Igrajmo za šesnaest".

Nakon do kraja neizvesne finalne utakmice ekipa "Reportažna kola" su na penale savladale ekipu "Tehnika i produkcija".

U regularnom delu susreta rezultat je bio 2:2 a posle početne dominacije ekipe "Tehnika i produkcija" i vođstva 1:0 golom Filipa Čolovića, ekipa "Reportažna kola" zaigrala je čvršće i angažovanije. U 11 minutu golom Srđana Živića i u 18 minutu golom Časlava Stojkovića "Reportažžna kola" preokreću rezultat i vode 2:1.

U drugom poluvremenu sledi teška borba, ali ipak u 11 minutu pred kraj meča Dejan Peković uspeva da izjednači rezultat na 2:2. Do kraja utakmice svi igrači su dali sve od sebe na terenu, ali bez golova tako da se pristupilo izvođenju penala.

Sa šest metara za "Reportažna kola" bili su precizni Ljubomir Stanković i Darko Komšić, dok je za "Tehniku i produkciju" strelac bio Stefan Zdravković. Golman ekipe "Reportažna kola" Miodrag Miščević je odbranio udarce Draganu Jankoviću i Pavlu Miliću.

U utakmici za treće mesto između ekipa "Veterani RTS" i "Povratak otpisanih" priredili su divnu utakmicu i pravu uvertiru za veliko finale. Za 30 minuta viđeno je sedam golova i preokret kakav se retko viđa na terenu.

U prvom poluvremenu "Veterani" su bukvalno bili nokautirani, "Otpisani" su imali vođstvo od čak 3:0 golovima Milana Mićića, Marka i Ranka Pešovića.

Drugo poluvreme donelo je totalni preokret, prvo u 18 minutu Ivan Ranković smanjuje na 1:3, zatim u 23. minutu isti igrač uneo je neizvesnost – 2:3, a tri minuta pred kraj meča Nikola Sabovljev uspeva da izjednači na 3:3, da bi u poslednjim sekundama Ivan Ranković doneo bronzu ekipi "Veterani".

Trofej za fer-plej dodeljen je ekipi "Sportska".

GRUPA "RTS" – KONAČAN PLASMAN:

1. REPORTAŽNA KOLA
2. TEHNIKA I PRODUKCIJA
3. VETERANI RTS
4. POVRATAK OTPISANIH

"Klenovi" osvojili basketaški turnir

Ekipa "Klenovi" pobednik je turnira u basketu "3 na 3". "Klenovi" su savladali prošlogodišnje pobednike ekipu "Rekreativci" sa 16:13.

Treće mesto osvojili su "Paori" koji su u utakmici za treće mesto savladali "Popisnu komisiju" sa 16:14.

Ekipa "Cirkus u najavi" dobitnik je pehara za fer plej.

U "Posko areni" i Zavodu za sport i medicinu sporta danas su odigrane utakmice završnice takmičenja u grupi Gradovi.

Rezultati finala grupe RTS u malom fudbalu možete pogledate ovde.

Turnir u basketu "3 na 3

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво