Reportažna kola i Tehnika i produkcija u finalu Memorijala

Posle četvorogodišnje dominacije ekipa Veterani RTS i Obezbeđenje RTS, naša kuća dobiće novog prvaka i predstavnika u superfinalu Memorijalnog turnira RTS „Igrajmo za 16" u nedelju 9. aprila u USC "Voždovac" na Banjici. U finalu takmičenja ove godine plasirale su se ekipe Reportažna kola i ekipa Tehnika i produkcija, a supefinalista će se znati posle završnih utakmica predstojećeg vikenda.

GRUPA "RTS"

U borbama za polufinale ekipe Povratak otpisanih i Tehnika i produkcija lakše nego što se očekivalo su savladale ekipe Radio Beograda i Sportske tako da je usledila prava poslastica u polufinalnim duelima. U prvom polufinalu Tehnika i produkcija (bivša Informativa) sasvim zasluženo, posle preokreta, pobeđuju aktuelne prvake naše kuće Veterane RTS sa 2-1. U drugom polufinalu drama sa penalima. Reportažna kola i Povratak otpisanih posle veoma tvrde utakmice i 1-1 u regularnom delu izvode penale. Tim Reportažnih kola iako bez standardnog golmana ( igrač je branio celu utakmicu) uspeva da dobije utakmicu na penale i plasira se prvi put u finale turnira.

Posle četvorogodišnje dominacije ekipa "Veterani RTS" i "Obezbeđenje RTS", naša kuća dobiće novog prvaka i novog predstavnika u super finalu.

GRUPA "ŽENE"

Početak takmičenja za žene doneo je uspeh ekipi iz RTS-a. U grupi "A" veliki uspeh igračica iz "Sportske RTS". Pored favorizovanih ekipa ŽFK Fon i Sofe jedina ekipa iz RTS-a uspela je, zahvaljujići pobedi od 2-0 nad ekipom Sofe, da završi kao prva u grupi. Gol razlika je odlučila o plasmanu - Sofa kao druga ide u polufinale, dok ŽFK Fon završava takmičenje.

U grupi "B" najuspešnija ekipa memorijala Vojna Akademija i Alfa univerzitet igrale su nerešeno 0-0, pa su zbog istovetnih pobeda nad ekipom Šumarskog fakulteta od 3-0 odlučivali penali za poziciju broj 1 u grupi. "Alfa" je bila bolja i tako izabrala u polufinalu ekipu SOFE, dok će Vojna Akademija igrati sa Sportskom RTS.

GRUPA "ČUVARI SRBIJE"

U polufinalnim duelima ove grupe tim PS Palilule je prokockao vođstvo od 1-0. U poslednjim sekundama utakmice golman Saša Milić (Vatrogasna brigada) je prosto ugurao loptu u mrežu i izjednačio na 1-1. Usledilo je izvođenje penala gde je ponovo Saša Milić briljirao i tako odveo Vatrogasce u finale gde ih čeka ekipa "IPA Beograd" koja je sigurnom igrom savladala ekipu BIA.

GRUPA "MEDIJI"

Velika pobeda Srpskog telegrafa nad prošlogodišnjim pobednikom ove grupe - ekipom Tanjug rezultatom 6-1 i ulaznicom za prvo finale ove ekipe. U drugom polufinalu bivši prvak memorijala RT Vojvodine je sa raspoloženim Željkom Miljanićem, strelcem sva 4 gola, savladala goste iz RTV BN.

GRUPA "PRIJATELjI"

Iznenađujuće visoke pobede UVFK Beograda i Aerodroma Nikola Tesla nad ekipama Agencije za borbu protiv korupcije i Srpske. Aerodrom veoma raspoložen ove godine, dok UVFK Beograda sa Nemanjom Vučićevićem obećavaju odlično finale ove grupe.

GRUPA "PARTNERI" 

Posko Arena veoma sigurna protiv G4S, dok je Zavod za sport i MS RS na penale izbacio prošlogodišnjeg pobednika ove grupe, ekipu Tref sporta. Zavod je prokockao vođstvo od 3-0, zatim je Tref sport promašio penal za prolaz u finale, da bi na kraju Zavod slavio u veoma gruboj utakmici sa crvenim i žutim kartonima.

Ovde možete pogledati rezultate "RTS"
Ovde možete pogledati rezultate "ŽENE"
Ovde možete pogledati rezultate "ČUVARI SRBIJE"
Ovde možete pogledati rezultate "MEDIJI"
Ovde možete pogledati rezultate "PRIJATELjI"
Ovde možete pogledati rezultate "PARTNERI"

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара