Читај ми!

Treće kolo Memorijala

Motivisano u završnicu takmičenja

U drugoj fazi trećeg kola takmičenja u grupi RTS na ovogodišnjem Memorijalnom turniru RTS-a viđena su brojna iznenanđenja a sve ekipe su sjajnom igrom potvrdile veliku želju da osvoje prvo mesto koje vodi direktno u polufinale takmičenja. Brojna uzbuđenja viđena su i u trećem kolu takmičenja grupa po pozivu.

Grupa RTS - Ekipa „Rasveta i meda" iznenadila je favorizovanu ekipu "Tehnika i produkcija" i odigrala nerešeno, pa je ovakav rezultat iskoristila ekipa "Reportažna kola" koja je savladala tim "Povratak otpisanih" sa 4: 1 i plasirala se direktno u polufinale. U baraž idu ekipe "Tehnika i produkcija" i "Povratak otpisanih".

U grupi "Đ" ekipa "Veterani RTS" potvrdila je direktan plasman u polufinale savladavši u odličnoj utakmici ekipu "Obezbeđenje RTS" sa 2:0. Poraz ekipe "Obezbeđenja RTS" iskoristili su predstavnici "Radio Beograd" i "Sportska" koji će svoj prolaz u polufinale tražiti kroz baraž.

Grupa "Čuvari Srbije" - U grupi "A" na utakmici između "Komunalne policije" i "Policijske stanice Palilula" odigrao se preokret koji se retko viđa na terenu. Nakon vođstva "Komunalne" od 3-0 do 27 minuta i njihovog plasmana u polufinale, slede golovi „Policajaca" u 27, 28 i 29 minutu kojim izjednačavaju na 3:3 čime su obezbedili plasman u polufinale.

U grupi "B" ekipe "Vatrogasna brigada" i "BIA" igrale su za prvu poziciju i "lakšeg" protivnika u polufinalu, a bolji su bili "vatrogasci" koji su postigli rezultat 3: 1. U polufinalnu igraju parovi: "IPA Beograd" - "BIA" i "Vatrogasna brigada" - "PS Palilula"..

Grupa "Mediji" - gosti iz RTV BN ulaze u polufinalni duel protiv RTV Vojvodina sa maksimalnim učinkom, dok je drugi polufinalni par prošlogodišnji pobednik ove grupe, ekipa "Tanjug" i "Srpski telegraf".

Grupa "Partneri" - u grupi "A" Tref sport je potvrdio svoj plasman, dok su "Sofa" i "G4S" u međusobnom duelu odlučivali o daljem plasmanu. U neizvesnoj utakmici "G4S" sa nerešenim rezultatom 2:2 osigurali dalji prolaz. U grupi "B" ekipe "Posko arena" i "Zavod za sport i medicinu sporta RS" igrale su za poziciju 1. i "lakšeg" protivnika u polufinalu . „Posko" je savladao "Zavod" rezultatom 3:2.

Polufinalni parovi: "Tref sport" - "Zavod za sport i ms RS" i "Posko arena" - "G4S".

Grupa "Prijatelji" - grupa "A" - ekipe "UVFK Beograda" i "Srpske" posle teških utakmica idu dalje, dok "VMA Akademac" i "Intelektualac Studentski grad" završavaju takmičenje.

Grupa "B" - „Aerodrom Nikola Tesla" potvrdio je dominaciju u ovoj grupi, dok su ekipe "Agencija za borbu protiv korupcije" i "Veterani FK Partizan" do poslednjeg minuta vodili su borbu ko će dalje. Posle nerešenog rezultata od 1:1 "Agencija" ide dalje zahvaljujući boljoj gol razlici.

Parovi polufanala: "UVFK Beograda" - "Agencija za borbu protiv korupcije" i "Aerodrom Nikola Tesla" - "Srpska".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво