Читај ми!

Drugo kolo Memorijala RTS

Veterani RTS u polufinalu

U drugom kolu druge faze takmičenja za ekipe RTS-a na ovogodišnjem Memorijalnom turniru „Igrajmo za 16“ ekipa Veterani jedina je obezbedila polufinale, dok ostale ekipe čekaju rasplet naredne nedelje.

U takmičenjima ekipa po pozivu nije bilo velikih iznenađenja, a nakvalitetnija igra viđena je i ove nedelje u grupi Prijatelji gde u ovom trenutku svi timovi imaju po jednu pobedu i jedan poraz. U trećem kolu naredne nedelje očekuje se rasplet među timovima ove grupe koji za sada svi pokazuju jednak kvalitet.

Grupa RTS- U grupi "D" ekipe Povratak otpisanih, Tehnika i produkcija i Reportažna kola su u borbi za prvo mesto koje vodi direktno u polufinale, dok su ekipe Rasveta i meda utakmicom u trećem kolu protiv ekipe Tehnika i produkcija sa ovom utakmicom završavaju ovogodišnje učešće na Memorijalu naredne nedelje.

U grupi "Đ" koja je ove godine okupila ekipe koje su bile osam puta šampioni Memorijala (Veterani rts, Obezbeđenje RTS i Radio Beograd), veterani rts obezbedili su prvo mesto i direktan plasman u polufinale. Ostale ekipe se bore za drugo i treće mesto koje vode u baraž.

Grupa Čuvari Srbije- Ekipe: Ipa Beograd, Vatrogasna brigada i Bia plasirale su se u polufinale. Za preostalo mesto u polufinalu boriće se ekipe iz grupe A: PS Palilula, Komunalna policija i 250. Raketna brigada. Ekipe Kurjaci sa Ušća i PU Rakovica igraju za prestiž i time završavaju svoje učešće na ovogodišnjem memorijalu.

Grupa Mediji- Radio Televizija BN i Radio - televizija Vojvodine su obezbedile polufinale, dok ekipe Srpski telegraf, Arena sport i Ringier kontal u grupi „A" i ekipe Tanjug i Šumarski fakultet u grupi „B" odlučuju o daljem plasmanu u trećem kolu. Ekipa Alfa univerzitet utakmicom protiv Šumarskog fakulteta završava takmičenje narednog vikenda.

Grupa Partneri: Ekipe: Tref sport u grupi „A" i Posko arena i Zavod za sport i medicinu sporta obezbedile su plasman u polufinale, dok će ekipe G4S i Sofa u grupi „A", u međusobnom duelu odlučiti ko će dalje. U grupi „B" ekipe, kadeti Vojne akademije i Emezete odigraće utakmicu za bolji plasman i time će završiti svoje učešće.

Grupa Prijatelji: U grupi „B" prošlogodišnji pobednik ove grupe Aerodrom Nikola Tesla jedini je obzebedio direkatn prolaz u polufinale pre poslednjeg kola. Za drugog polufinalistu iz ove grupe odlučiće u direktom okršaju ekipa Veterani FK Partizan i Agencija za borbu protiv korupcije. Za kraj najinteresantnija i verovatno najteža od svih grupa na ovom memerijalu, grupa "A" gde su ekipe: Srpska, UVFK Beograda, Intelektualac Studentski grad i VMA Akademac imaju po jednu pobedu i po jedan poraz, tako da će se tek u poslednjem kolu znati ko će u polufinale.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи