Odlična ekipa RTV Vojvodine

U svečanoj atmosferi i dobrom raspoloženju svih učesnika protekao je prvi vikend takmičenja za ekipe po pozivu na 18. Memorijalnom turniru RTS „Igrajmo za 16“.

U Posko areni igrali su predstavnici četiri takmičarske grupe: Čuvari Srbije, Mediji, Partneri i Prijatelji.

Kvalitetom igre posebno se istakla ekipa RTV Vojvodine koja je ove godine došla maksimalno spremna na Turnir i na početku takmičenja pokazala da su ozbiljan pretendent za ovogodišnje finale.

U Zavodu za sport i medicinu sporta na Košutnjaku održano je prvo kolo druge faze takmičenja za ekipe RTS.

Iznenađenje je priredila ekipa Sportska koja je savladala višegodišnjeg pobednika Turnira, i do ovog dela takmičenja prvoplasirane u grupi, ekipu Obezbeđenje RTS.

Ekipa RTV BN, kojima je ovo drugo učešće na Memorijalu, položili su vence ispred spomenika „Zašto" u Tašmajdanskom parku u prisustvu Miroslava Medića, brata pokojnog Siniše i predstavnika Udruženja porodica poginulih radnika RTS. RTV BN igra u grupi Mediji.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи