Žreb memorijalnog turnira "Igrajmo za 16"

Na konferenciji za novinare u prostorijama RTS-a održan je žreb ekipa koje će se takmičiti u malom fudbalu memorijalnog turnira "Igrajmo za 16".

Ovogodišnji „Memorijalni turnir za 16“ u malom fudbalu već je počeo za zaposlene u Radio-televiziji Srbije.

Prve subote u martu, na programu su i utakmice partnera, prijatelja i saradnika RTS-a, kojih je iz godine u godinu sve više, kako u Beogradu tako i širom Srbije.

Ove godine se na turniru očekuje učešće više od 180 ekipa, odigraće se oko 300 utakmica, a više od 3.000 ljudi učestvuje u tom događaju, igrajući mali fudbal, basket „tri na tri“, stoni tenis i kuglanje.

Finale ovogodišnjeg turnira je u nedelju 9. aprila, u Sportskom centru „Voždovac“ na Banjici, a prve utakmice ekipa po pozivu počinju u subotu, 4. marta u areni „Posko“.

Grupa „Čuvari Srbije“ igra prve utakmice po rasporedu, nastavljaju grupe „Partneri“ i „Prijatelji“, potom im se pridružuju „Mediji“ , „Žene“ pa grupa „Naši“.

Učesnici po gradovima ovih dana počinju svoje kvalifikacione utamice, a u Beogradu igraju sa ostalima prvog vikenda u aprilu.

Pobednik grupe RTS biće poznat 2. aprila i direktni je superfinalista „Memorijala“.

Evo i izvučenih grupa sa žreba:

Grupa "Čuvari Srbije" - raspored utakmica

Grupa "Partneri" - raspored utakmica  

Grupa "Prijatelji" - raspored utakmica  

Grupa "Mediji" - raspored utakmica 

Grupa "Žene" - raspored utakmica  

Grupa "Naši" - raspored utakmica 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи