Читај ми!

Memorijal "Igrajmo za 16" u završnici

Prvi superfinalista ovogodišnjeg Memorijalnog turnira u malom fudbalu "Igrajmo za 16" biće poznat u nedelju, 10. aprila 2016. posle utakmice finalista u grupi RTS-a, ekipa Veterana i EKG. Istog dana u Posko areni igraće se i za treće mesto u ovoj grupi i finalne utakmice u grupama Prijatelji, Partneri, Čuvari Srbije, Mediji i Gradovi.

Najbolje ekipe u dosadašnjem takmičenju iz svih osam gradova iz Srbije učesnika Turnira ovog vikenda igraće u Beogradu. Podeljeni u dve grupe, pobednici grupe Gradovi igraće u sali Republičkog zavoda za sport i medicinu sporta i u Posko Areni u subotu, 9. aprila.

Raspored takmičenja svih učesnika Memorijala za vikend 9. i 10. april možete preuzeti ovde.

Finale Memorijalnog turnira RTS-a ove godine je u nedelju 17. aprila.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво