Penali odlučivali finaliste

Nastavlja se niz izuzetno kvalitetnih fudbalskih vikenda na Memorijalnom turniru „Igrajmo za 16“: plasman u finala svojih grupa tek sa penala izborili Intelektualac SG, Aerodrom „Nikola Tesla“, Arena sport i EKG.

U grupi „Partneri" najneizvesnije je bilo u meču Intelektualac SG - Zavod za sport i medicinu sporta Srbije: favorizovani „intelektualci" obezbedili su učešće u finalu tek sa penala (5:4), pošto je regularni tok susreta završen nerešenim ishodom (2:2). „Tref sport", drugi finalista ove grupe, savladao je Enmon sa ubedljivih 4:0.

Ni kod „Prijatelja" nisu nedostajala uzbuđenja - Aerodrom „Nikola Tesla" bio je u penal završnici za nijansu bolji od UVFK Beograda, dok je VMA Akademac slavio protiv Srpske sa „tesnih" 2:1.

Radio - televizija Vojvodine pretrpela je poraz od 2:0 takođe sa penala, te je prolazak „Arena sporta" u finale za mnoge predstavljao istinsko iznenađenje kola u grupi „Mediji". U finale iz ove grupe ide i TANJUG, koji je bio bolji u odmeravanju snaga sa RAS Srbija (3:1).

Većih uzbuđenja nije bilo jedino kod „Čuvara Srbije". Vatrogasna brigada je „petardom" ispratila sa terena IPA Beograd, a Komunalna policija se - ni kriva ni dužna - našla u finalu svoje grupe jer im na megdan u zakazano vreme nije izašao tim PS Palilula.

U grupi ekipa iz RTS svoj dan nesumnjivo je imao EKG, koji je u dve utakmice na penale eliminisao uvek neugodne takmace - najpre Radio Beograd (u baražu, 3:1), a potom i Obezbeđenje (polufinale, 5:4). U drugom susretu baraža Informativni program pobedio je TV tehniku sa 3:1, ali je porazom od 2:3 zaustavljen u polufinalu od strane neumornih Veterana. Dakle, u borbi za treće mesto u grupi „RTS" koplja će ukrstiti Informativni program i Obezbeđenje, a za naslov najboljeg u našoj kući boriće se Veterani i EKG.

Minulog vikenda počelo je i takmičenje u grupi „Žene". U polufinalnim nadmetanjima koja su na programu 16. aprila susrešće se ŽFK Rad - SOFA i Vojna akademija - Komunalna policija, dok su dame iz Sportske RTS, ŽFK FON, „Tref sporta", Sporta i Zdravih stilova života okončale svoje ovogodišnje učešće na Turniru „Igrajmo za 16". 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи