Читај ми!

Iznenađenja u 3. kolu, dominantni Veterani i Obezbeđenje RTS-a

Neočekivano visok poraz Veterana FK Partizan sa jedne, te sigurna igra i pobede Veterana i Obezbeđenja sa druge strane, obeležili su treće kolo takmičenja po grupama na 17. Memorijalnom turniru u malom fudbalu „Igrajmo za 16“

Kod „Čuvara Srbije" sve je proteklo u granicama očekivanog: favorizovani timovi Vatrogasne brigade i Komunalne policije zabeležili su svoje treće pobede u nizu, i sa vodećih pozicija dočekuju razigravanje u kojem će im društvo praviti drugoplasirane ekipe PS Palilula i IPA Beograd.

U grupi „Mediji" ovo kolo obeležila je visoka pobeda „Arena sporta" nad dnevnim listom „Sport" od 7:2, čime je poraženi tim izgubio sve šanse da se domogne narednog kruga takmičenja. U razigravanje, dakle, idu RTV i RAS Srbija kao lideri i „Arena sport" i TANJUG kao njihovi najbliži pratioci.

Iz grupe „Partneri" najmanje još po dve utakmice na Turniru obezbedili su Intelektualac SG, Tref sport, Zavod za sport i medicinu sporta Srbije i Enmon.

Veterani FK Partizan ovoga puta evidentno nisu bili na nivou renomea koji uživaju. Naime, tim „crno - belih", koji tradicionalno predstavlja vrlo neugodnog takmaca, učešće na ovogodišnjem Memorijalu „Igrajmo za 16" završio je porazom od čak 1:8 u susretu sa Srpskom, što ga je neočekivano smestilo na poslednje mesto grupe „Prijatelji". Iz nje će u mečevima za prolazak dalje učestvovati Srpska, Aerodrom „Nikola Tesla", UVFK Beograda i VMA Akademac.

U grupi koju čine timovi iz naše kuće na programu su, pored ostalog, bila i dva izuzetno zanimljiva „mala derbija": Veterani su rutinski savladali nekompletnu i nervoznu ekipu Radio Beograda sa 3:1, dok je u reprizi prošlogodišnjeg finala Obezbeđenje zasluženo slavilo sa 2:0 protiv EKG.

Prvu pobedu u ovoj fazi izvojevao je Informativni program u meču sa „Povratkom otpisanih", što je u konačnom zbiru „informativcima" bilo sasvim dovoljno da izbore učešće u predstojećem baražu. 

Nažalost, i proteklog vikenda nastavljen je trend otkazivanja pojedinih susreta i njihova registracija službenim rezultatima. To bi, samo po sebi, organizatoru i Takmičarskoj komisiji već sada trebalo da predstavlja vrlo jasan znak da dogodine nešto valja neizostavno promeniti u sistemu takmičenja po grupama.

U trećem kolu memorijalnog turnira "Igrajmo za 16" u fudbalu po grupama su postignuti sledeći rezultati: 

Čuvari Srbije           Mediji           Prijatelji     Partneri          RTS      

Raspored i parovi sledećeg kola, koje je na programu 2. i 3. aprila.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи