Читај ми!

Određen raspored takmičenja za ekipe RTS-a

Žreb za ekipe Radio-televizije Srbije koje su se prijavile za učešće na ovogodišnjem 15. Memorijalnom turniru RTS-a u malom fudbalu „Igrajmo za 16“, održan je danas u sali Upravnog odbora Javnog medijskog servisa Srbije. Turnir „Igrajmo za 16“ održava se u znak sećanja na radnike naše kuće koji su poginuli u NATO bombardovanju zgrade u Aberdarevoj i od danas i zvanično počinje obeležavanje svog jubilarnog izdanja.

U prisustvu članova Organizacionog odbora turnira „Igrajmo za 16", Tehničke komisije i kapitena 16 prijavljenih ekipa Radio-televizije Srbije, obavljen je žreb kojim je određen raspored prve faze takmičenja ove godine. Ekipe RTS-a odigraće ukupno 44 utakmice, a prva u nizu održaće se u nedelju, 9. februara, u Sportskom centru "Banjica", između ekipa RK HD2 i Scenske (početak u 8.45).

Timovi iz RTS-a će, u narednih pet sedmica, igrati kvalifikacione utakmice nedeljom u Sportskom centru "Banjica". Od 15. marta, takođe nedeljom, slede polufinalni mečevi, utakmica za treće mesto i finalna utakmica, koja će odlučiti direktnog finalistu Memorijalnog turnira.

Ekipe koje na Memorijalnom turniru učestvuju po pozivu, počinju takmičenje u subotu 8. marta, a javni žreb za ovaj, drugi deo turnira, održaće se 4. marta.

Ove godine, samo na nivou Beograda odigraće se ukupno 110 utakmica. Zajedno sa utakmicama održanim u osam gradova u Srbiji, 140 ekipa ukupno će se održati više od 240 utakmica, što turnir „Igrajmo za 16" čini jednim od najmasovnijih sportskih turnira u Srbiji.

Raspored takmičenja 15. Memorijalnog turnira „Igrajmo za 16" za Grupu RTS možete preuzeti ovde.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво