Bor pobednik grupe Gradovi

U uzbudljivom finalu ekipa Bor savladala je posle izvođenja penala ekipu iz Požarevca i trijumfovala u takmičenju grupe Gradovi na 14. Memorijalnom turniru u malom fudbalu „Igrajmo za 16".

U znak sećanja na 16 poginulih radnika RTS-a tokom NATO bombardovanja 1999. godine ove godine prvi put su se takmičile ekipe iz gradova u našoj zemlji. U kordinaciji sa dopisničkim centrima RTS-a, a na predlog Organizacionog odbora, ove godine kvalifikacije su održane u Nišu, Kragujevcu, Požarevcu, Boru, Užicu i Zrenjaninu.

Rezultate možete pogledati ovde.

Proteklog vikenda u sali „Sport Eko" u Beogradu održana su polufinala i finala za najuspeššnije ekipe. Pobednici, ekipa iz Bora, slavili su posle izvođenja penala u finalu protiv ekipe Požarevac.

Prvi put u dosadašnjoj istoriji Memorijalnog turnira „Igrajmo za 16" mali fudbal u znak sećanja na 16 poginulih radnika RTS-a tokom NATO bombardovanja 1999. godine igrale su i brojne ekipe širom Srbije.

Predlog Organizacionog odbora Memorijala „Igrajmo za 16" da se takmičenje proširi i na ostale gradove, sa velikim odobravanjem i entuzijazmom prihvaćen je ove godine u Nišu, Kragujevcu, Požarevcu,. Boru, Užicu i Zrenjaninu, a mnogi su ovom prilikom se sećali i žrtava u svojim gradovima nastradalih tokom bombardovanja Srbije 1999. godine.