Kvalifikacije - grupa Mediji

RTV Vojvodina najuspešnija

Fudbal za primer i uživanje - pravi je opis održanih utakmica ovogodišnjeg Memorijala RTS-a „Igrajmo za šesnest“ u grupi Mediji proteklog vikenda u Posko areni. U nastavak takmičenja plasirala se ekipa RTV Vojvodina, koja je u finalu nadigrala ekipu Arena sport (2:0).

Sve fudbalske ekipe naših kolega iz drugih medija dostojanstveno su se predstavile na ovogodišnjem Memorijalu, bez izuzetka. Od fer-plej takmičenja, do kvalitetnog fudbala, ovogodišnje utakmice u grupi Mediji na najbolji način su predstavile suštinu turnira kojim se Javni medijski servis Srbije seća tragično nastradalih kolega u bombardovanju zgrade RTS-a 1999. godine.

Zahvaljujući kolegama iz TV Arena, gledaoci su mogli da uživaju i u majstorijama Ivice Kralja, bivšeg golmana fudbalske reprezentacije, Miroslava Vjetrovića i nekadašnjeg reprezentativca Srbije u futsalu Predraga Rajića, koji su svakako doprineli kvalitetu igre u Posko Areni.

Ekipa RTV Vojvodina jedina, međutim , nastavlja takmičenje, i to sa pobednikom grupe Dijaspora koja igra kvalifikacije u petak 20. aprila.

Memorijalni turnir RTS-a „Igrajmo za šesnaest" zbog Uskršnjih praznika narednog vikedna pauzira sa takmičenjima koja se nastavljaju u petak 20. aprila i traju u kontinuitetu do finala u nedelju 22. aprila.

07.04.2012. SUBOTA GRUPA - MEDIJI
Sudije: Marko Petrović, Uroš Smiljanić

GRUPA A                                                      GRUPA B                                 

SPORTNETWORK - Arena sport   2:3         RTV VOJVODINA - Ringier Kontal  2:0

Arena sport - SPORT                  4:1         Ringier Kontal - Kurir info  1:1

SPORTNETWORK - SPORT            2:4         RTV VOJVODINA - Kurir info  2:2

08.04.2012. NEDELjA, FINALE GRUPA - MEDIJI
Sudija: Jelena Ristić

RTV VOJVODINA - ARENA SPORT   2:0

Najbolji strelac Predrag Rajić - ekipa Arena sport

Sastav ekipa:
ARENA SPORT Ivica Kralj, Svilar Goran, Miloš Šakan, Predrag  Krstić, Mirslav Vjetrović, Saša Tomić, Boban Stefanović, Mladen Končarević, Nenad Milovanović, Predrag Rajić, Miloš Milićević, Ivan Radulović (kapiten)
RTV VOJVODINA Marković Ljubiša, Ramač Zlatko, Dakić Srđan, Ristić Ivica, Lazarević Aleksandar, Valam Stojan, Mitru Rade, Mitru Nikola, Balaban Boško, Tolimir Petar, Željko Nikolić, Ilić Marko, Miljanić Živko, Budimir Marković (kapiten)