Program finalnog dana

Program finalnog dana XIII Memorijalnog turnira RTS u malom fudbalu „Igrajmo za 16“ u nedelju 22. aprila dogovoren je na poslednjem sastanku Organizacionog odbora, danas u sali Upravnog odbora RTS-a.

Posetom Olimpijskoj radionici počev od 15 časova svi koji žele da tog dana uživaju u bogatom sadržaju ovogodišnjeg turnira i u isto vreme odaju počast radnicima RTS-a poginulim u NATO bombardovanju moći će besplatno da posete Sportski centar Voždovac na Banjici.

Na programu su i utakmica dečaka (godište 2002) RAD -OFK, revijalna utakmica između glumaca serije Vojna akademija i Olimpijaca Srbije, ženskih ekipa novinarki-fudbalerki RTS-a i Studia -B i naravno, finalna utakmica posle koje će se znati pobednik ovogodišnjeg Memorijala. Bogat i raznovrstan program u kome će učestovati i Dečiji hor RTS-a i Kolibrići kao i druge brojne javne ličnosti, imaće i prenos na Drugom programu RTS-a i Satelitskom programu RTS.

"Zajedno sa Sportskim savezom Beograda i pre svega naporima Svetozara Stankovića program smo ove godine značajno unapredili i uvereni smo da će svi naši gosti, među kojima očekujemo najveći broj mališana, uživati u svemu što smo im priredili ove godine" istakao je Veselin Grozdanić, predsednik Organizacionog odbora Memorijala „Igrajmo za 16".

Organizacioni odbor RTS-a na sastanku je usvojio odluku Disiplinske komisije Memorijala kojom predsedava Dragomir Ćalasan i kojom se do kraja ovogodišnjeg takmičenja suspenduje Dejan Petrović, trener ekipe RTS Košutnjak zbog nesportskog ponašanja prema Nikoli Saboljevu iz ekipe RTS Obezbeđenje.

Podsetimo, ekipa RTS Košutnjak je već izborila plasam u finale ovogodišnjeg turnira. Pored suspenzije Dejana Petrovića, ista disiplinska mera se primenjuje na Željka Mitrovića iz ekipe VMA Akademac, prošlogodišnjeg pobednika Memorijala koji je fizički nasrnuo na sudiju posle čega je u finalu turnira-kategorija "Prijatelji"- ekipa Vatrogasna brigada pobedila službenim rezultatom VMA Akademac.

Stav Organizacionog odbora „Igrajmo za 16" prema ne sportskom takmičenju je odlučan i jasan, posebno zbog osnovne poruke memorijalnog turnira i bez obzira na činjenicu da svaka borba za pehar donosi neophodan žar na terenu.

Cilj memorijala je upravo fer plej sportsko ponašanje na terenru kojim na pravi način šaljemo poruku da pogibija naših kolega u NATO bombardovanju zgrade RTS-a 1999. neće pasti u zaborav.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво