U toku prijave za ekipe RTS-a

Ekipe Radio-televizije Srbije u malom fudbalu mogu da se prijave do 30. januara 2012. godine ukoliko žele da učestvuju na ovogodišnjem Memorijalnom turniru "Igrajmo za 16".

U toku je prijavljivanje ekipa RTS-a za Memorijalni turnir „Igrajmo za 16" 2012. godine koji će se po 13. put održati u znak sećanja na tragično nastradale radnike RTS-a u NATO bombardovanju zgrade u Aberdarevoj ulici 1999. godine.

Finale ovogodišnjeg turnira zakazano je za nedelju 22. aprila u SC „Šumice" na Banjici. Zvaničan žreb za takmičenje za ekipe RTS-a održaće se u sredu 1. februara, a prve kvalifikacione utakmice naših timova predviđene su već u nedelju 5. februara.

"Slanjem prijavnog lista na elektronsku adresu igrajmoza16@rts.rs  svi zaposleni koji žele imaju mogućnost da učestvuju na ovogodišnjem Memorijalu", objašnjava Milan Subotić, sportski direktor turnira. "Prijave već polako stižu, sa posebnim zadovoljstvom izdvajam i učešće ekipa iz dopisničkih centara Srbije, koji su se prvi put prijavili na naš turnir".    

Prošle godine Memorijalni turnir RTS-a ostvario je rekordan broj ekipa učesnika-čak 35. Od ovog broja 15 ekipa je bilo iz RTS-a, a ostalo su ekipe po pozivu, ekipe iz drugih medija i iz dijaspore. U samoj završnici takmičenja učestvuju najbolji predstavnici, reprezentacija RTS-a.

broj komentara 0 pošalji komentar