Formula 1

Raikonen ostaje u Ferariju

Aktuelni prvak sveta u Formuli 1 Finac Kimi Raikonen demantovao je spekulacije da bi uskoro mogao da napusti ekipu Ferarija i eventualno čak i završi aktivnu takmičarsku karijeru, preneli su italijanski mediji.

Sportski dnevnik "Gazeta delo Sport" tvrdi da Raikonen uopšte ne razmišlja o tome, bez obzira što pojedini mediji spekulišu kako bi on po završetku sezone mogao da ode iz Ferarija, a da bi njegovo mesto u tom timu najverovatnije zauzeo Španac Fernando Alonso.

"Nisam prekršio ugovor nikada u životu, pa neću ni sada. Voziću za Ferari i u 2009. godini", izjavio je 28. godišnji Finac.

Posle devet trka za ovogodišnje prvenstvo sveta Raikonen u generalnom plasmanu deli prvo mesto sa Britancem Luisom Hamiltonom (Meklaren) i klupskim kolegom, Brazilcem Felipeom Masom. Sva trojica imaju po 48 bodova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво