Eklston: Brenson želi da kupi Hondu i ja ga podržavam

Britanski biznismen Ričard Brenson želi da kupi ekipu Honde, koja se nedavno povukla iz Formule jedan zbog finansijske krize, potvrdio je vlasnik tog takmičenja Berni Eklston.

"Razgovarao sam o tome s Ričardovim ljudima. On bi zaista voleo da se to dogodi. i meni se sviđa ideja. Radimo na realizaciji ove ideje", izjavio je 78-godišnji Eklston.

Brenson je prošle godine zauzeo 263. mesto na listi najbogatijih ljudi u časopisu "Forbs". Britanac je vlasnik grupe "Virdžin", u okviru koje posluje 360 firmi različitih delatnosti.

Honda je u decembru prošle godine objavila da se povlači iz Formule jedan zbog velikih gubitaka te japanske kompanije.

Ta ekipa prvi put se pojavila u Formuli jedan 1964. i narednih pet godina učestvovala je u takmičenju.

Povratak japanskog tima u "najbrži cirkus na svetu" usledio je 2005. godine, a prošle sezone za Hondu su vozili Britanac Dženson Baton i Rubens Barikelo.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво