Читај ми!

Borković želi prvu pobedu u Monci

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković nastupiće ovog vikenda na čuvenoj stazi Monca u Italiji, gde će se voziti šesti trkački vikend Evropskog TCR šampionata.

Dušan Borković je 10. u generalnom plasmanu sa 151. osvojenim bodom, ali uz dva dobra rezultata i podijuma u Hramu brzine, na legendarnoj stazi u Monci, naš as bi u svom Audiju RS 3 TCR LMS mogao da se vrati među prvih pet u generalnom plasmanu.

Početkom septembra bio je vožen peti trkački vikend na čuvenoj stazi Nirburgring u Nemačkoj, na kojoj je Borković prvi put nastupio u karijeri, ali ga to nije sprečilo da u obe trke bude među 10. najboljih. Zauzeo je osmo i deveto mesto.

Borković je ove sezone imao i mnogo problema i kvarova na automobilu, što ga je omelo da se umeša u borbu za treću titulu šampiona Evrope.

Pored svega, Borković će ovog vikenda na stazi u Monci imati i dodatnih 10 kilograma težinskog opterećenja, ali naš as se ne predaje i veruje u prvu pobedu ove sezone u Evropskom TCR šampionatu, upravo u čuvenom Hramu brzine u Monci.

U našem Nis Petrol Rejsing timu sve je spremno za 11. i 12. trku u šampionatu, koje će se voziti se u subotu od 12.55 časova i u nedelju od 13.20 časova, uz direktne prenose na RTS-u.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво