AMSS dodelio nagrade, Gajiću dijamantska kaciga

Dodeljene su i godišnje nagrade najboljim automobilistima i motociklistima u tekućoj godini, od strane Auto-moto Saveza Srbije.

Auto-moto Savez Srbije dodelio je ukupno 68 piznanja najboljim automobilistima i motociklistima u 2019, ali i zaslužnim pojedincima, udruženjima, savezima i kompanijama koje su doprinele razvoju auto-moto sporta.

O uspešnoj sezoni u našoj zemlji dovoljno govori i sve veći broj mladih takmičara koji su ostavili odličan utisak na medjunarodnoj sceni, a primetno je da se posle velikih uspeha Dušpana Borkovića, u profesionalnom automobilizmu pojavljuju mlade snage koje prave sve bolje rezultate u Evropi.

Zlatne kacige za tri osvojene šampionske titule, dodeljene su najboljim automobilistim, a dobitici su Danijel Panić i Dragan Filipović, dok je zlatna plaketa pripala Crvenoj Zvezdi.

Dolaskom Božidara Mihajlovića na čelo moto saveza Srbije, primetan je i veliki napredak u srpskom motociklizmu. Zvezda večeri bio je mladi motociklista, 23-godišnji Nikola Gajić, koji je pored treće Zlatne, osvojio i Dijamantsku kacigu, najveće priznanje koje se dodeljuje u srpskom auto-moto sportu.

Pored Nikole Gajića, Zlatne kacige kod motociklista uručene su i Karolju Kenjrešu, Stevanu Marjanoviću i Zdravku Crnjanskom. Svečana ceremonija dodele priznanja bila je odlično organizovana, a organizatori su se potrudili da svim dobitnicima i učesnicima priprede pravi spektakl. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво