Nikola Miljković vozi u Monci na kupu TCR Italije

Nikola Miljković (24), nekadašnji šampion evropskog brda, učestovaće ovog vikenda na poslednjoj trci u kupu TCR Italije. Iako je postojala velika želja za učešćem u poslednjoj trci u šampionatu TCR Evrope, Miljković nije mogao da učestvuje jer su mesta bila popunjena mesec dana pre početka finala, saopštio je Tempo rejsing tim.

Kako ništa drugo nije preostalo, odluka je doneta da se učestvuje na istoj stazi nedelju dana kasnije pod okvirom TCR Italije.

Uz podršku kluba Lein racing za koji Nikola vozi, kao i Auto moto saveza Srbije, obezbeđen je neophodan budžet za učestovanje na trci Monca.

Beogradska ekipa startuje sa Seat CUPRA-om na novoj stazi koju Nikola Mljković do sad nije vozio, ali je sate i sate provero trenirajući za simulatorom.

I pored svih izazova i vremenskih prilika i neprilika koji se očekuju za vikend, tim se nada pozitivnim rezultatima, saopštio je Tempo racing team.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво