Borkovićevi snovi o reliju se ostvaruju

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković doneo je našoj zemlji pobedu na Reliju Srbija posle punih 27 godina. Borkovićevi planovi u budućnosti u vezi su upravo s relijem.

Borković je dominantno trijumfovao na Reliju Srbija sa pet minuta prednosti u odnosu na glavne konkurente.

Iza sebe je u Škodi Fabiji ostavio Mađara Puškadija i Bugarina Angelova, uz ogromnu podršku naših navijača koji su tokom čitavog prethodnog vikenda s velikom pažnjom pratili dešavanja na našem najznačajnijem reliju u Vrnjačkoj banji. Ovaj stil vožnje mu je i te kako prijao.

Borkovićev suvozač bio je Igor Marković, dugogodišnji istaknuti novinar i producent u svetu domaćeg i evropskog automobilizma, koji se nakon duže pauze vratio ulozi suvozača u reliju.

Borković i Marković imali su odličnu saradnju tokom naše najznačajnije trke.

Najbolji srpski automobilista, koji se na svetskom nivou proslavio vožnjama na kružnim stazama, u reliju vidi potpuno nov izazov.

Borković je i ovom pobedom potvrdio klasu i dokazao da je u ovom trenutku bez premca u automobilizmu u ovom delu Evrope i sveta. Naš šampion će već sutra započeti pregovore za nastavak karijere na međunarodnom planu, a konkretni detalji u vezi sa disciplinom i šampionatom u kojem će nastupiti biće ubrzo poznati.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво