"Šumaher nastavlja da se bori, zajedno smo gledali trku F-1"

Žan Tod, nekadašnji direktor Ferarija, posetio je Mihaela Šumahera u njegovoj kući u Švajcarskoj, gde se oporavlja posle teške povrede glave. Šumaher je doživeo težak pad na skijanju, zbog čega je veoma dugo bio u komi.

Jedan od najboljih vozača Formule 1 u istoriji tog sporta, posle nekoliko godina u bolnici vraćen je kući, ali se o njegovom stanju vrlo malo zna.

Tod, koji mu je bio šef tokom najslavnijih dana, otkrio je da su zajedno gledali jednu trku.

"Uvek sam pažljiv kada treba dati takve ocene, ali istina je, gledao sam trku sa Mihaelom Šumaherom u njegovoj kući u Švajcarskoj. Mihael je u najboljim mogućim rukama i dobro se brinu o njemu. Ne odustaje, nastavlja da se bori", rekao je Tod za Radio Monte Karlo.

Međutim, on nije previše zadovoljan napustio prijatelja, pošto zbog stanja Nemac nije mogao da komunicira.

"Njegova porodica se bori isto koliko i on, a naravno da prijateljstvo ne može da bude isto kao što je nekada bilo, samo zato što nema iste komunikacije kao ranije."

Šumaher je sedam puta osvajao šampionat Formule 1, dva puta sa Benetonom, a pet sa Ferarijem.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво