Borković bez plasmana na trci u Austriji

Srpski automobilista Dušan Borković, drugog trkačkog dana na stazi Red Bul Ring u Austriji, ostao je bez plasmana.

Borković je izbačen sa staze nesportskim potezom Francuza Pansijatisija u poslednjim sekundama trke kada je bio na petoj poziciji i nadomak novih bodova.

"Ne želim ništa da pričam jer se plašim šta bih sve mogao da kažem. Hoću da mi se sve slegne i da onda vidim šta i kako dalje, jer ovo je zaista više nedopustivo. Pojedini vozači se ponašaju krajnje neprofesionalno, kao da su došli sa ulice i na taj način ugrožavaju ne samo karijeru, več i živote drugih takmičara. Tako se ponašaju jer im je nažalost to dozvoljeno, znaju da neće biti kažnjeni i da aršini nisu za sve isti. Kada se vratim kući ozbiljno ću porazgovarati sa svojim timom o narednim koracima", rekao je Borković posle trke.

Ovakvim ishodom Borković je vikend završio sa prikupljenim 21 bodom, koje je osvojio na jučerašnjoj trci.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво