Horhe Lorenco povređen nakon pada na treningu

Motociklista Honde, Španac Horhe Lorenco posle pada na treningu se povredio i neće učestvovati u današnjoj trci za Veliku nagradu Holandije.

On je imao težak pad nakon koga je bio dezorijentiran i jako nestabilan. Lekar nijem sasvim zadovoljan onim što su analize pokazale. Ekipa je odlučila da se, iako nema povreda mozga, napravi pregled kičme magnetnom rezonancom i ona je pokazala da mu je povređen pršljen. Najveća briga je bol koju je osetio u predelu pluća, jer je taj problem imao posle pada u Barseloni, reči su timskog lekara Šartea. Lorenco je zadržan u bolnici.

Još jedan vozač Danilo Petruci je pao na treningu, ali je prošao bez težih povreda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво