Hamilton: Sledeće godinu hoću više da uživam u životu

Svetski šampion u Formuli jedan Luis Hamilton rekao je da sledeće sezone planira više da "uživa" u takmičenju i da smanji pritisak medija i navijača koji ga je pratio ove godine.

Vozač Meklarena, koji je ove sezone postao najmlađi šampion u istoriji Formule jedan, priznao je da je u 2008. malo izlazio i družio se, jer je najveći deo vremena provodio po hotelima pripremajući se za trke.

"Sledeće godine planiram malo više da uživam. To ne znači da ću stalno ići na žurke, već da želim više vremena da provedem sa prijateljima. Osećam veliki pritisak, pogotovo nakon osvajanja titule, kada je cela nacija videla da mogu da budem prvi", rekao je 23-godišnji Britanac.

"Ove sezone nisam uopšte stizao da se družim sa ljudima. Stalno sam bio po hotelima, a ljudi su mi govorili 'Pa, ti stalno putuješ i obilažiš toliko zemalja'. Nažalost, nisam stigao da vidim sve te zemlje", dodao je on.

Hamilton je ove sezone zabeležio pet pobeda u svetskom šampionatu i sa bodom više od Felipea Mase iz Ferarija osvojio titulu prvaka.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи