Masa: Nijedna ekipa više neće odustati

Honda će biti jedina ekipa koja se povukla iz takmičenja u Formuli jedan u sledećoj sezoni, rekao je vozač Ferarija Felipe Masa.

Vlasnici Honde su prošle nedelje saopštili da se zbog svetske finansijske krize povlače iz takmičenja u Formuli jedan, a još se nisu pojavili kupci za tu ekipu.  Mediji su spekulisali da bi još neki timovi mogli da odustanu od takmičenja, ali vozač Ferarija veruje da se to neće dogoditi.

"Ne verujem da će još neko odustati. Ekonomska kriza je vrlo ozbiljna stvar, ali situacija može samo da se poboljša. Nadam se da će se naći kupci za Hondu, možda neka brazilska kompanija. Bilo bi zanimljivo takmičiti se sa brazilskom ekipom i brazilskim vozačima u Formuli jedan", rekao je Masa.

Masa je izrazio žaljenje što je član Honde Brazilac Rubens Barikelo trenutno bez angažmana.

"Ovo je bilo izneneađenje i za njega. Ako niko ne kupi Hondu, od Brazilaca ćemo ostati samo Nelson Pike u Renou i ja. To je stvarno tužno. Odustajanje Honde je ružna stvar za Formulu jedan", dodao je.

Vozači Ferarija prethodnih dana u Herezu testiraju vozila za narednu sezonu.

"Vozilo je drugačije i mislim da ćemo svi promeniti stil vožnje", rekao je Masa.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара