I Botas produžio ugovor sa Mercedesom

Vozač Formule 1 Valteri Botas produžio je ugovor sa Mercedesom do kraja 2019. godine, samo dan nakon što je to učinio timski kolega Luis Hamilton, saopštio je nemački tim.

Mercedes je već sada obezbedio tandem za narednu sezonu, sa opcijom da 28-godišnji Botas još jednu godinu bude sa aktuelnim šampionom u timu.

Botas je obnovio saradnju baš pred trku u nemačkom Hokenhajmu, gde je ostvario prvu pobedu u karijeri 2007. godine kao junior.

"Sjajno je što ću biti u Mercedesu i naredne sezone, posebno što je odluka doneta pred Hokenhajm, domaću stazu za Mercedes, već i zbog moje prve pobede. Uživam u ovom timu, posebno sa Luisom, sa kojim imam odličnu saradnju", rekao je Botas.

Botas je prošle godine stigao u Mercedes nakon povlačenja tadašnjeg šampiona Nika Rozberga, a prethodno je vozio za Vilijams.

Do sada je tri puta pobeđivao na trkama Formule 1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво