Fetel trijumfalno započeo sezonu Formule 1

Vožač Ferarija Nemac Sebastijan Fetel pobedio je na trci za Veliku nagradu Australije na otvaranju nove sezone Formule 1. Drugi je na cilj stigao Luisa Hamilton iz Mercedesa, dok je treće mesto zauzeo Fetelov kolega Kimi Raikonen.

Fetel je u 26. krugu kada je na stazi bilo bezbednosno vozilo iskoristio odlazak u boks aktuelnog šampiona Britanca Luisa Hamiltona iz Mercedesa, koji je imao pol poziciju, preuzeo prvo mesto i sačuvao ga do kraja.

Fetel je pobedom na Albert parku ostvario 48. pobedu u karijeri.

Treće mesto osvojio je drugi vozač Ferarija Finac Kimi Raikonen, a potom slede domaći takmičar Danijel Rikardo iz Red Bula, iskusni Španac Fernando Alonso iz Meklarena i drugi vozač Red Bula Holanđanin Maks Ferštapen.

Naredna trka vozi se 8. aprila u Bahreinu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи