Sin Alana Prosta želi da dođe u Ferari

Sin legendarnog vozača Formule jedan Alana Prosta, Nikolas, izjavio je da želi da krene očevim stopama i, za početak, pokuša da dođe do mesta test vozača Ferarija.

Mlađi Prost je ove sezone osvojio titulu u evropskom šampionatu Formule 3, u kome je vozio za ekipu ELK Motorsport.  Nikolas Prost ima 27 godina, a karijeru je počeo kasno za auto-moto sport - sa 22 godine.
"Nadam se da će mi ova titula pomoći u budućnosti da dođem do mesta test-vozača Ferarija. Ipak, svestan sam da će sa 27 godina to biti prilično teško", rekao je Prost za televiziju Eurosport.  Prostov otac, Alan, koji je u karijeri četiri puta bio šampion sveta, rekao je da će "videti šta može da učini da sinu ispuni san".

Stariji Prost je dve sezone, 1990. i 1991, vozio za ekipu Ferarija, za koju je ostvario pet pobeda u karijeri.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи