Читај ми!

F1 izmenila satnice trkačkih vikenda

Formula jedan napravila je dve izmene u vikend rasporedu u svojoj 21. sezoni, javlja Asošijeted pres.

Trka će početi deset minuta posle punog sata, što će za većinu evropskih događaja biti u 3.10 popodne.

F1 je saopštila da je odluka donesena zbog boljeg uklapanja u TV program jer "emiteri obično počinju prenos tačno na pun sat čime se gube napetost i emocije koje karakterišu minute pre starta svake Gran pri trke".

Raspored vikendom za evropske i brazilske trke biće takođe pomeren za jedan sat unazad da bi privukao veći televizijski auditorijum.

F1 je saopštila da "druga manje važna prilagođavanja napravljena su da bi se izbegla preklapanja sa drugim velikim sportovima kao što je FIFA Svetski kup", javlja AP.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво