Borković završio sezonu na osmom mestu

Srpski automobilista Dušan Borković osvajanjem novih bodova u Dubaiju završio sezonu u TCR Svetskom šampionatu na osmom mestu.

Vozač alfa romeo "đulijete" je drugu sezonu u TCR na 20 trka skupio 118 bodova, nakon što je u Dubaiju bio osmi u prvi i sedmi u drugoj trci.

"Bilo je ovo još jedno veliko iskustvo za mene. Ne mogu da kažem da sam prezadovoljan, ali uz sve okolnosti koje su me pratile ove sezone, mislim da bolje nije moglo. Znam da sam u svakom trenutku davao sve od sebe i nadam se da nisam razočarao moje navijače koji su bili uz mene i ove godine. Veliku zahvalnost dugujem svom timu i sponzorima i verujem da ćemo naredne godine u još jačem sastavu reprezentovati Srbiju u svetu", rekao je Borković.

On je dodao da je spreman da se nadmeće sa najboljima, što je pokazao ove sezone.

"Mislim da su i moji ovogodišnji nastupi dobar pokazatelj da mi je mesto među najvećim svetskim vozačima".

Novi svetski šampion je Žan Karl Verne u Folksvagenu i timu Leopard.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво