Evropski šampionat u Motokorsu na stazi Globare

Na stazi Globare u blizini Kruševca, 18. i 19. juna održaće se Evropski šampionat u Motokorsu "Velika Nagrada Kruševca 2017", na koji je do sada prijavljeno 120 takmičara iz 12 zemalja Evrope, najavljeno je na konferenciji u Auto-moto savezu Srbije.

Kako je rečeno, u isto vreme na stazi Ušće održaće se kružna auto trka "Nagrada Beograda", koja se boduje za nacionalni šampionat Srbije i na kojoj će učestvovati preko 80 takmičara.

"Uz napore koje AMSS ulaže u ove grane sporta, kako bi zadovoljili sve kriterijume koje međunarodne organizacije nalažu, ali i potrebe samih takmičara, siguran sam da će publika uživati", istakao je predsednik AMSS, Mirko Butulija i najavio da je obezbeđen besplatan ulaz za sve ljubitelje auto i moto trka.

Evropski šampionat u Motokorsu, kažu organizatori, vozi se na stazi koja je svrstana među tri najbolje u Evropi, a duga je 1.850 metara i ima 12 skakaonica.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи