Читај ми!

Borković odustao posle sudara: Imaće problema sa mnom

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković odustao je na drugoj trci Svetskog TCR šampionata u Monci, pa je ovaj vikend na čuvenoj stazi završio sa dva osvojena boda u prvoj trci.

Borković, za volanom Alfa Romeo Đulijete, krenuo je sa 15. pozicije, ali je već na startu imao peh nakon sudara u kojem su učestvovali klupski kolega Davit Kadžaja i Atila Taši i morao je da odustane zbog oštećenja automobila.

"Posle svega mogu da osećam samo bes zbog ovakvog raspleta. Startovao sam još bolje nego na prvoj trci i krenuo da obilazim i Kadžaju, koji je bio sedmi. Nažalost, posle njegovog incidenta s Tašijem udario sam u Mađara u punoj brzini i polomio auto i hladnjak. Pred ovu sezonu sam promenio taktiku i počeo da vozim mirnije, ali ću to da promenim i mnogi vozači mogu da očekuju probleme sa mnom do kraja sezone", izjavio je vidno razočarani Borković nakon druge trke.

Borković se posle četiri vikenda nalazi na deobi šestog mesta u generalnom plasmanu sa 53 osvojena boda.

Naredni trkački vikend u Svetskom TCR šampionatu na programu je 10. i 11. juna na stazi Salcburgring u Austriji.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво