Читај ми!

Neizvesno održavanje trke Formule 1 u Hokenhajmu

Trka Formule 1 za Veliku nagradu Nemačke najverovatnije će biti izbačena iz kalendara takmičenja za 2017. godinu zbog finansijskih razloga.

Konačna odluka biće doneta u sredu, 30. novembra, na sastanku Saveta svetskog moto sporta, kada će biti i usvojen kalendar takmičenja za 2017. godinu.

Hokenhajm je, zajedno sa Kanadom i Brazilom, obeležen kao privremena trka u kalendaru za narednu godinu.

Nemački mediji preneli su da su ekipe obaveštene o izbacivanju trke u Nemačkoj i da to ne utiče na njihove planove putovanja. Trka u Nemačkoj trebalo je da se vozi 30. jula.

"To je nesreća za nas, ali nije iznenađujuće, pogotovo što je datum bio uslovan. Nije bilo ponude kojom bismo isključili sve finansijske rizike, što je bio naš uslov", navodi se u saopštenju Hokenhajmringa.

Trka Formule 1 nije održana prošle godine u Nemačkoj zbog slabe posete i troškova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи