Читај ми!

Borković drugi u Ošerslebenu

Srpski automobilista Dušan Borković zauzeo je drugo mesto i postolje na obe trke, na stazi Ošersleben u Nemačkoj u okviru TCR šampionata.

Borković je tokom šestog trkačkog vikenda prikupio 41 bod i sada u generalnom plasmanu zauzima osmu poziciju sa ukupno 88 poena.

Gotovo tokom cele trke vodila se velika borba između Borkovića i njegovog klupskog kolege Homole i Burija, da bi na kraju vozači "B3 rejsing" tima zauzeli prva dva mesta, dok je treće mesto pripalo Džejmsu Nešu.

"Bio je ovo sjajan vikend. Ovo je ono što mi je trebalo najviše u ovom momentu. Ovo je ono što vraća samopouzdanje i nadam se da ću ovim tempom nastaviti u Sočiju i da ću na kratku letnju pauzu otići sa još novih bodova", rekao je Borković nakon trke.

Sledeće dve runde TCR šampionata voze se 3. jula u Sočiju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво