Spektakl u Muđelu, Lorenco na ciljnoj ravnini pretekao Markesa!

Svetski prvak Horhe Lorenco pretekao je svog zemljaka iz Španije Marka Markesa u ciljnoj ravnini i osvojio Veliku nagradu Italije u šampionatu Moto Dži-Pija (Moto GP).

Vozač Jamahe bio je brži za 19 hiljaditinki od vozača Honde. Njima se na podijumu pridružio Andrea Janone iz Dukatija.

Ljubimac domaće publike Valentino Rosi nije završio trku, pošto mu se pokvario motor.

Lorenco sada ima 115 bodova, 10 više od Markesa i 37 više od Rosija. Sada sledi pauza u šampionatu, koji se nastavlja u Barseloni.

"Nije bila previše brza trka, tako da nisam uspeo da pobegnem kako sam želeo. Markes je bio dobar tokom cele trke i potrošio sam mnogo energije, mada sam očekivao da će on imati više energije u završnici. Očekivao sam da ću biti drugi, ali sam probao ludački potez...moj motor je bio brz, tako da sam prošao Marka i ostvario neočekivanu pobedu", rekao je Lorenco.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво