Raikonen produžio ugovor sa Ferarijem

Finski automobilista Kimi Raikonen produžio je ugovor sa Ferarijem i voziće za italijansku ekipu i 2010. godine.

"Ferarijev tim ostaće nepromenjen u naredne dve sezone", navodi se u saopštenju italijanske ekipe. Produženjem ugovora sa aktuelnim prvakom Formule jedan čelnici Ferarija ujedno su okončali spekulacije da će 2010. za taj tim voziti bivši dvostruki šampion sveta Fernando Alonso, koji je trenutno u Renou.

Raikonen trenutno zauzima četvrto mesto u šampionatu Formule jedan sa 19 bodova manje od vodećeg Luisa Hamiltona iz Meklarena.

Finac je u Ferari došao početkom 2007. iz Meklarena. Već u prvoj sezoni u italijanskom timu Raikonen je prestigao Hamiltona i Alonsa, koji su u jednom trenutku imali 17 bodova prednosti.

"Ovde stvarno uživam, a prošle godine sam imao fantastičnu sezonu. U poslednje vreme zadesilo me je nekoliko pehova, ali se nadam da ću uskoro početi da beležim dobre rezultate", rekao je Raikonen novinarima na stazi u Monci.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи