Toro Roso razmišlja o angažovanju Sata

Japanski vozač Takuma Sato mogao bi sledeće godine da se vrati u Formulu jedan, pošto je ekipa Toro Roso saopštila da će ga testirati na stazi u španskom Herezu.

Italijanski tim ostaće bez Sebastijana Vetela, koji će preći u Red Bul. Priliku da vozi u Formuli jedan dobiće i mladi Švajcarac Sebastijan Buemi, čije će sposobnosti takođe biti testirane.

Sato, koji je poslednji put vozio u maju za ekipu Super Aguri, trebalo bi 18. septembra da izađe na stazu u Herezu.

"Došlo je vreme da nađemo pravu zamenu za Vetela. Na stazi u Herezu imaćemo priliku da procenimo Satoa i Buemija, pošto su obojica najozbiljniji kandidati za naš tim u sledećoj sezoni", rekao je za televiziju "Eurosport" direktor Toro Rosa Franc Tost.

Italijanska ekipa je u dosadašnjem toku sezone sakupila 11 poena i zauzima deveto mesto u konkurenciji 11 ekipa u Formuli jedan.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи