Читај ми!

Rozbergu pol pozicija, strašan udes Danila Kvjata!

Nemački vozač Formule 1 Niko Rozberg u bolidu Mercedesa osvojio je pol poziciju za sutrašnju Veliku nagradu Japana, koja se vozi na stazi Suzuka. Kvalifikacije u Japanu obeležio je žestoki udes Danila Kvjata u bolidu Red bula, koji je izleteo sa staze i prevrnuo se. Na sreću, prošao je bez težih posledica.

Niku Rozbergu je ovo prva pol pozicija od maja. Drugi u kvalifikacijama bio je lider u generalnom plasmanu, Rozbergov timski kolega, Britanac Luis Hamilton.

Sa treće i četvrte pozicije trku će početi Finac Valteri Botas u Vilijamsu i vozač Ferarija, Nemac Sebastijan Fetel, prošlogodišnji pobednik.

Brazilac Felipe Masa u Vilijamsu bio je peti, dok je šesto mesto osvojio Finac Kimi Raikonen u Ferariju.

Kvalifikacije u Japanu obeležio je udes Danila Kvjata u bolidu Red bula, koji je pri kraju trke izgubio kontrolu nad vozilom, proklizao preko mokre trave i zakucao se u zaštitni zid pored staze.

Posle udarca bolid se prevrnuo u vazduhu, snažno udario o zemlju, dok su delovi sa automobila i gume leteli unaokolo. Prizor je izgledao zastrašujuće, ali je Kvjat prošao bez većih povreda i neposredno posle incidenta potvrdio je da je dobro.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво