Читај ми!

Borković pobedio i u Belgiji

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković nastavio je dominaciju ove sezone u okviru šampionata Evropskog kupa turing automobila (ETCC) pošto je na trkama petog vikenda na stazi Zolder u Belgiji ostvario pobedu i treće mesto.

Borković je petom pobedom zaredom ostao vodeći u generalnom plasmanu sa 94 boda i ima čak 21 bod više od drugoplasiranog Slovaka Mata Homole.

"Zadovoljan sam ovim vikendom i pored pehova koje sam imao sa automobilom. Vozio sam oprezno, jer mi je najvažnije bilo da sakupljam bodove, s obzirom da smo ušli u samu završnicu šampionata i da je svaki bod važan. Ostala je još samo trka u Perguzi, gde se bodovi dupliraju i zato je jako važno da tamo odem sa dobrom prednošću, a mislim da je razlika od 21 boda vrlo pristojna", rekao je Borković posle trke.

Poslednji vikend FIA ETCC biće vožen 10. i 11. oktobra na sicilijanskoj stazi Perguza u Italiji.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво