Читај ми!

Borkoviću pol pozicija u Francuskoj

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković u nedelju će sa prve pozicije startovati na trci u Francuskoj u okviru četvrtog vikenda Evropskog šampionata turing automobila.

Vozač NIS Petrol rejsing tima je u svom Seat Leonu izvezao najbolje vreme u kvalifikacijama na stazi "Pol Rikar" u Francuskoj. Osim pol pozicije, Borković je na svoj konto u generalnom plasmanu upisao još tri boda, koji su ga učvrstili na prvoj poziciji.

"Zadovoljan sam kvalifikacijama i osvajanjem novih bodova. Već u drugom krugu sam napravio najbrže vreme i u dogovoru sa timom izašao sam sa staze kako bih ga sačuvao, ali i proverio gume i automobil. Nisam želeo da mi se ponovi situacija iz Slovačke gde sam čekao da stavim nove gume i pokušam najbrži krug u drugom delu kvalifikacija, jer mislim da je svaki osvojeni bod važan. Pred sutrašnju trku sam optimista i zbog mog prošlogodišnjeg iskustva sa ove staze", rekao je Borković nakon kvalifikacija.

Prva trka na stazi "Pol Rikar" počinje od 11.10, dok je druga na programu od 15.15.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи