Читај ми!

Alonso: Nisam se probudio misleći da je 1995. godina

Dvostruki svetski šampion u Formuli 1 Španac Fernando Alonso demantovao je da je po dolasku svesti nakon incidenta na treningu u Barseloni prošlog meseca, mislio da je u 1995. godini.

Alonso je na treningu u Barseloni 22. februara udario u zid i doživeo potres mozga, zbog čega je tri dana bio u bolnici.

"Apsolutno je netačno da sam navodno pričao italijanski i da sam mislio da je 1995. godina", rekao je vozač Meklarena na konferenciji za novinare uoči Velike nagrade Malezije.

Alonso je morao da propusti prvu trku sezone u Melburnu, pošto su mu lekari savetovali da se odmara.

Neki mediji su preneli da je on po dolasku svesti navodno pričao italijanski misleći da ima 13 godina i da se takmiči u kartingu.

Alonso je rekao da prilikom udarca uopšte nije izgubio svest već da se to desilo zbog toga što su mu lekari naknadno prilikom transporta helikopterom dali sedative.

"Bio sam potpuno svestan u vreme sudara, kao i u ambulanti", rekao je Alonso.

Alonso je prošao sve lekarske preglede pre trke u Maleziji.

Dozvolu lekara da startuje na stazi Srepang dobio je i vozač Vilijamsa Valteri Botas, koji je u kvalifikacijama za Veliku nagradu Australije u Melburnu povredio leđa zbog čega nije mogao da vozi u glavnoj trci.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво