Dve pobede Pavlovića u Belgiji

Miloš Pavlović zabeležio dve pobede u dva dana u Belgiji. Sa novih 30 bodova tandem "Bonaldi motorsporta" učvrstio je vođstvo u šampionatu.

Srpski automobilista Miloš Pavlović, u tandemu sa timskim kolegom Edoardom Piskopom, imao je savršen trkački vikend u "Lamborgini Super Trofeju", pošto je na legendarnoj stazi Spa-Frankošamp u Belgiji zabeležio dve pobede u dva dana.

Posle trijumfa u petak, srpski as je i danas nastavio u pobedničkom ritmu, pa je tandem "Bonaldi motorsporta" sa 30 novih bodova učvrstio vođstvo u šampionatu, čime je napravljen veliki korak ka osvajanju titule u "Pro" klasi.

Pavlović je ponovo bio prvi vozač za volanom moćnog "lamborgini galjarda", a jedina taktika je bila da agresivnom vožnjom, sa pol pozicije koja je osvojena pobedom na prethodnoj trci, stekne što veću prednost u odnosu na glavnog rivala, Holanđanina Jerona Mula, koji je startovao kao drugi.

Pavlović je snažno krenuo od starta 50-minutne trke i već posle nekoliko krivina stekao dve sekunde prednosti, ali njegov zamah prekinulo je "sigurnosno vozilo", koje se pojavilo na stazi već po isteku prvog kruga.

Kada je trka nastavljena, automobilista iz Beograda nastavio je u istom tempu, pa je uspeo da Piskopu preda automobil sa četiri sekunde prednosti ispred Mula.

"Ovo je velika pobeda tima. Piskopo je svojom vožnjom zaokružio naš timski rad I stigli smo do veoma važne pobede u borbi za šampionat", rekao je Pavlović.

Ovo je četvrta pobeda tandema Pavlović/Piskopo na dosadašnjih osam trka.

Pavlović i Piskopo vode u "Lamborgini Super Trofej Evropa" šampionatu sa 106 bodova, ispred Mula koji je sakupio 99.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво