Читај ми!

Rozberg, problemi sa Fifom zbog kacige

Međunarodna fudbalska federacija zabranila je danas nemačkom vozaču Formule 1 Niku Rozbergu da na predstojećoj Velikoj nagradi Nemačke nosi kacigu sa trofejom Mundijala, jer nema pravo da koristi znak Fife.

Rozberg, koji vodi u generalnom plasmanu za šampionat sveta, najavio je da će u čast pobede Nemačke na Mundijalu u Brazilu nositi kacigu na kojoj je prikazan trofej šampionata sveta.

Rozberg je na Tviteru pokazao svojim poklonicima sliku planirane kacige u bojama nemačke zastave sa četiri zvezdice i zlatnim peharom na vrhu.

"Ovo će biti moja specijalna kaciga u Hokenhajmu sa trofejom Fife. Kako vam se sviđa"? napisao je Rozberg.

Nemačka je u finalu Mundijala u Brazilu pobedila Argentinu sa 1:0 i osvojila titulu prvaka sveta.

Rozberg je rekao da će poštovati zabranu Fife i već je dizajnirao novu kacigu koja će imati jednu veliku zvezdu i tri manje, aludirajući na četiri titule prvaka sveta koje je Nemačka u istoriji osvojila.

"Sada kaciga ima samo zvezdu, ali niko ne može da nam je oduzme. Zvezda je naša", poručio je Rozberg.

Nemački vozač, koji je ranije ove nedelje produžio ugovor sa Mercedesom, vodi u generalnom plasmanu sa četiri boda prednosti u odnosu na svog timskog kolegu Britanca Luisa Hamiltona.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво