Читај ми!

Novi Daily 2014: dva vozila u jednom

Iveko, jedna od vodećih kompanija u proizvodnji i prodaji komercijalnih i vozila za specifičnu namenu, predstavila je u nacionalnoj vozačkoj akademiji Navak svoj novi prozivod-Daily vozilo.

Treća generacija Iveco Daily je stigla u Srbiju za balkansku premijeru samo dve nedelje posle predstavljanja na svetskoj sceni u Torinu. U Iveku tvrde da dva vozila u jednom čine najbolji Daily ikada: restilizovan Dejli u verziji šasije sa kabinom i potpuno novi Dejli furgon. Proizviđač naglašava da novi model nudi značajno smanjenje potrošnje goriva kao i značajno smanjenje troškova održavanja uz širok spektar motora, transmisija i osovina.

Novo vozilo je predstavljeno kao pogodno i praktično za upotrebu kao lagani furgon, koji pruža maksimalnu pouzdanost, efikasnost i raznovrsnost. Iako je 80% komponenti redizajnirano, novi Daily je očuvao svoju klasičnu strukturu šasije (profil merdevina), koja je dugo bila ključni deo njegove osnove.

Iveko prestavlja novi model u kojem je kažu udobnost vozila je takođe znatno poboljšana. Zvučna izolacija je poboljšana, sistem za klimatizaciju je efikasniji i udobnost pri vožnji je odlična u svim uslovima rada.

Daily je svetsko vozilo - više od 2,6 miliona vozila je do današnjeg dana prodato u preko od 110 zemalja širom sveta. Proizvodi se u fabrikama Iveco Sužara koja se nalazi u blizini Mantove u Italiji i Iveco Valladolid u Španiji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи