Читај ми!

Borković kreće sa 12. mesta u Moskvi

Dušan Borković polazi sa 12. pozicije u sutrašnjoj trci u Moskvi. Oštećen menjač i poluosovina sprečili Borkovića da ostvari bolje vreme, ali je on zadovoljan nastupom.

Srpski automobilista Dušan Borković sutrašnje trke Svetskog šampionata turing automobila (VTCC) u Moskvi počeće sa 12. mesta.

Borković je u prvom delu kvalifikacija prešao krug za 1:40.288 minuta, a zbog problema na automobilu nije uspeo da ostvari vreme uprkos kratkom boravku na stazi.

"Zadovoljan sam svojim nastupom u prvom delu kvalifikacija. U nastavku su svi popravili vreme, a ja nisam mogao zbog problema sa autom. Veliki hendikep je bilo i to što sam propustio drugi trening koji mi mnogo znači jer ne poznajem stazu", rekao je Borković.

Srpskom vozaču su još na trkama u Austriji oštećeni menjač i poluosovina na automobilu, koja mu otežava skretanje ulevo, zbog čega je u Moskvi lakše povredio ruku.

"Moj tim je sve promenio, ali i dalje nešto nije u redu. Oni će raditi celu noć da pronađu problem. Moram da verujem da će tako i biti i da ću sutra imati sjajne obe trke", poručio je Borković.

Vodeći u generalnom plasmanu Hose Marija Lopez iz Sitroena ostvario je najbolje vreme (1:38.651) i osvojio treću pol poziciju u sezoni, ispred vozača Honde Gabrijela Tarkvinija i Tijaga Monteira.

Sutra se u Moskvi voze dve trke, prva je u 11.15, a druga u 12.25 sati.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво