Partizanu smetaju optužbe

Predsednik rukometnog kluba Partizan rekao je da nije zadovoljan što se posle pobede nad Crvenom zvezdom u prvenstvu govori samo o navodnom lošem suđenju i najavio je da će poslati snimak utakmice na ekspertizu EHF-u.

"Nije korektno sve što se piše. Istrpeli smo šest uzastopnih izgubljenih titula zbog jednog gola i nikada nismo izlazili u javnost kao posle ove utakmice. Nepotrebno je da tri dana junaci po medijima budu razni ljudi, a ne igrači, treneri i mi iz Partizana koji smo došli na korak od titule", rekao je Marjanović novinarima u Beogradu.

Partizan je u nedelju pobedio Zvezdu sa 30:23 i tako sačuvao bod prednosti nad Kolubarom iz Lazarevca, jedinim konkurentom za titulu.

"Crveno-beli" su bili jako nezadovoljni i javno su kritikovali suđenje, organizaciju i delegiranje sudija za meč. Zvezda je najavila da će poslati snimak utakmice na ekspertizu Evropskom rukometnom savezu (EHF), a Marjanović je rekao da će Partizan učiniti isto. On je na ironičan način prokomentarisao optužbe o nameštenom suđenju.

"Hoću da zahvalim Nato-u, KGB-u, (američkom glumcu iz akcionih filmova) Čaku Norisu, (predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu) Toletu Karadžiću, (narodnom pevaču) Miletu Kitiću i masonima što su nam pomogli da pobedimo Crvenu zvezdu. Bez njih to ne bismo mogli", rekao je Marjanović.

Partizan u poslednjem kolu gostuje Tarketu u Bačkoj Palanci. Trener ekipe Saša Bošković rekao je da očekuje pobedu u tom meču i osvajanje titule.

"U prvenstvu nismo izgubili od oktobra prošle godine. Nalazimo se na korak od titule i mislim da ćemo moći da ga načinimo i slavimo. Pozivam i navijače da dođu u Bačku Palanku", rekao je Bošković.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво