Partizan u četvrtfinalu kupa

Rukometaši Partizana plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su kao gosti pobedili Crvenu zvezdu sa 26:25 (12:13).

Utakmica je protekla u nervoznoj igri, a jedino vredno pomena je neizvesnost koja je potrajala do poslednje sekunde. Gol odluke postigao je Dušan Bočanin sekundu pre kraja.

Najbolji strelac za Partizan bio je Miloš Milinić sa 12 postignutih golova, dok se kod crveno-belih istakao Draško Nenadić sa 6 pogodaka.

Sudije Stojković i Nikolić pokazali su čak tri crvena kartona, treneru Partizana Boškoviću i srednjem beku Marjancu 11 minuta pre kraja, a u poslednjim trenucima meča i Radosavljeviću desnom beku crno-belih.

U osmini finala Kupa Srbije za rukometaše postignuti su ovi rezultati:

Radnički (Kragujevac) - Kolubara 20:29 (12:16)
Crvena zvezda - Partizan 25:26 (13:12)
Dunamo - Rudar 33:26 (18:12)
Proleter - Zorka 25:24 (12:13)
Vranje - Zaltar - odloženo
Niš - Smederevo 26:28 (12:13)
Vojvodina - Zaječar 31:28 (13:11)
Crvenka - Jugović 22:24 (12:12)

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво